Bahagian Adat-adat Melayu & Warisan

Telefon: 03-5519 0050 / 5510 3220 / 5519 3190 / 5519 7604
No Faks: 03-5510 1799

NamaJawatanTelefon
Alamat Emel
Mohd Lotfi bin Nazar Kurator  Samb. 102 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
 
Unit Arkib Dan Penerbitan
Abdullah Anas bin Abu Bakar Kurator Samb. 303 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Aznizah binti Kamisan Penolong Kurator Samb. 309 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Nazrin bin Kamarudin Pereka Samb. 309 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Fairuz bin Saari Pereka Samb. 309 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Ali Imran Mohd Raus Ahli Fotografi Samb. 309 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Reeza Radzi bin Rosnan Ahli Fotografi Samb. 309 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Azuan bin Mohamad Pembantu Muzium Samb. 210 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Asmidar binti Amer Pembantu Perpustakaan Samb. 302 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Unit Tamadun Islam
Rohayu binti Mohd Yunus Penolong Kurator Samb. 217 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Sani bin Haji Suradi Penolong Kurator Samb. 214 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Siti Muzli binti Seh Hashim Pembantu Muzium Samb. 209 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Nor Diana binti Badri Pembantu Muzium Samb. 205 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Faizal bin Ibrahim Pembantu Muzium   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Unit Budaya
Shahrulniza binti Nenin Penolong Kurator Samb. 217 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Haslinda binti Ismail Penolong Kurator Samb. 214 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Zaki bin Mohd Kadari Pembantu Muzium Samb. 209 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Norhaida binti Ariffin Pembantu Muzium Samb. 207 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.