Bahagian Pemuziuman

Telefon: 03-5519 0050 / 5510 3220 / 5519 3190 / 5519 7604
No Faks: 03-5510 1799

NamaJawatanTelefon
Alamat Emel
Mohamad Aris bin Haji Sahid Kurator  Samb. 202 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
       
MUZIUM SULTAN ALAM SHAH
Rizal bin Mohamad Janah Kurator Samb. 201 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohammad Nor bin Sapar@Sapartan Penolong Kurator  Samb. 215 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Comeil Puteri binti Ibrahim Penolong Kurator  Samb. 213 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Intan Hazna binti Abdullah Penolong Kurator Samb. 213  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Rafae bin Mohd Nasir Pembantu Muzium   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Siti Azwana binti Jupri Pembantu Muzium Samb. 205 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Rohaniyah binti Mat Kunting Pembantu Muzium Samb. 205  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Norfarah binti Abd Latib Pembantu Muzium   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Khayat bin Abdullah Pembantu Muzium   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Unit Pameran & Pendidikan Muzium
Azrizal bin Ahmad Penolong Kurator  Samb. 212 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Asruddin bin Selamat Pembantu Muzium   Samb. 205 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Razilawati binti Ibrahim Pembantu Muzium  Samb. 206 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
MUZIUM DAERAH WILAYAH UTARA
Mohd Ismail bin Ramlan @ Boiran    03-3289 6115 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Muzium Sejarah Daerah Kuala Selangor   
Paizah binti Saroni Pembantu Tadbir 03-3289 6115 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mahadi bin Baharun Pembantu Muzium 03-3289 6115 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Affiliea binti Abdul Khalid Peg. Khidmat Pelanggan 03-3289 6115 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Muzium Daerah Sabak Bernam   
Muhamad Humaizi bin Ab Halim Pembantu Muzium Kanan 03-3216 5586 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Ruslan bin Abdul Rahman Pembantu Muzium 03-3216 5586 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Aminah binti Asri Peg.Khidmat Pelanggan 03-3216 5586 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Juliana Maulad Ismail Pembantu Muzium  03-3216 5586  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
MUZIUM DAERAH WILAYAH SELATAN   
Mohd Aidy Khairunizam bin Rashid Penolong Kurator 03-3120 1286  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Muzium Insitu Jugra & Istana Bandar
Nor Hazita binti Mohd Sumali Pembantu Muzium  03-3120 1286  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Hazharun Naim bin Raimi Yusof Pembantu Muzium  03-3120 1286   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Gedung Raja Abdullah & PAID Klang
Azizan bin Hj Omar Pembantu Muzium 03-3103 0049 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
UNIT PENGURUSAN KOLEKSI & REPOSITORI
Rizal Effendy bin Zainuddin Penolong Kurator   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Siti Syabana binti Mohd Yusop Penolong Kurator   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Nor Akmal bin Omar Pembantu Muzium Samb. 308 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Ramillah bin Simin Pembantu Muzium Samb. 308 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Faridul’Izzudin bin Kamarudin Pembantu Muzium   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.