Bahagian Khidmat Pengurusan

Telefon: 03-5519 0050 / 5510 3220 / 5519 3190 / 5519 7604
No Faks: 03-5510 1799

NamaJawatanTelefon
Alamat Emel
Mohammad Nor bin Sapar@Sapartan Pegawai Tadbir Samb. 104 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Unit Khidmat Pengurusan
Datin Siti Khadijah bte Abd Aziz  Pegawai Tadbir Kanan Samb. 104 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Khalid Ashwali Jamaluddin  Penolong Peg. Tadbir Samb. 111 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
    Unit Sumber Manusia
Fahidah Jamaluddin  Pembantu Tadbir Samb. 113 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Raja Noorain binti Raja Apan  Pembantu Tadbir Samb. 114  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Ammar bin Abdul Shukur  Pembantu Tadbir   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Norlina Ishak  Pekerja Awam   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Unit Pentadbiran
Rohana Sayadi  Pembantu Tadbir Samb. 116 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Nurulain Ja'afar Sidik  Pembantu Tadbir Samb. 114 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Rossi bin Moksin  Pembantu Tadbir Samb. 113  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Rosiah binti Mohd Tap  Pembantu Tadbir  Samb. 112 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Azura binti Basri  Pembantu Tadbir  Samb. 119 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Kosong  Pembantu Tadbir    
Zahari bin Ali  Pemandu Kenderaan  Samb. 310 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Asrizan bin Mat Natar  Pemandu Kenderaan  Samb. 310   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Syafrinoor Rizal Sarmon  Pemandu Kenderaan  Samb. 310 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Ahmad Budi Ismanty  Pembantu Operasi   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Mohd. Fadzil Yaacob  Pembantu Awam     Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
   Unit Kewangan
Nurul Azwin binti Jasmin  Akauntan Samb. 121 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Zahabiah Mohamed  Penolong Akauntan Samb. 110  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Nor Shahida Saleh Pembantu Akauntan Samb. 118  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Sunita binti Mahbob Pembantu Akauntan Samb. 117 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Nurul Fatihah binti Rahan Pembantu Akauntan Samb. 118 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Noor Ain Faizah binti Mohd Fami Pembantu Akauntan Samb. 118 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Mohd Ruhaifi Khalid Pembantu Am Pejabat Samb. 114 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Unit Pembangunan Fizikal
Ahmad Najib bin Zaini Penolong Jurutera Samb. 111 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Rusli bin Hashim Penolong Jurutera Samb. 111 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Muhamad bin Sidik Pembantu Tadbir Samb. 115 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Anita Tuarno Pembantu Muzium   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Irwan Ibrahim Pembantu Keselamatan Samb. 304 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Mohd. Khairil bin Ibrahim Pembantu Keselamatan Samb. 304 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
Kosong Pembantu Kemahiran    
Kosong Pembantu Operasi    
Unit Teknologi Maklumat
Mohammad Nabil bin Hj. Abu Naim  Peg. Teknologi Maklumat Samb. 203 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Mohd Elyan b. Mohammad Zaki  Pen. Peg. Tek. Maklumat Samb. 219 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Hisamudin bin Ab Samad  Juruteknik Komputer Samb. 219 Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
Unit Perhubungan Awam / Korporat
 Farhani binti Shamsudin  Pegawai Penerangan Samb. 107  Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
 Kosong  Pembantu Tadbir    
 Azini Abdullah  Peg. Khidmat Pelanggan     Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
 Maimun Mior Zainuddin  Peg. Khidmat Pelanggan   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
 Nursyazwany binti Kamary  Peg. Khidmat Pelanggan     Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.
 Wan Bene Roestam bin Hassan  Peg. Khidmat Pelanggan   Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.  
 Mohd Razif bin Yahaya  Peg. Khidmat Pelanggan     Alamat email ini dilindungi dari robot spam. Anda memerlukan Javascript yang aktif untuk melihatnya.